СПЕКТРИ спецификация:

 

Сайтът е собственост
на spectri.net

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ШУМ И ВИБРАЦИИ

 

за нас

 
 

Ние, представителите на СПЕКТРИ ЕООД (с Управител - инж. Борис Михайлов) с гордост поддържаме вече повече от 10 години нашата експертна насоченост в сферата на тясното поле на шума и вибрациите. Ние си партнираме успешно с водещите специалисти в сферата на шума и вибрациите (БАОКУШ, Bruel & Kjær – Дания, ИВТ и мн. др.).

Услугите в областта на ШУМА са основна развивана от нас дейност. Ние вече имаме реализирани сериозни и „тежки” акустични проекти като СШК (Стратегически Карти за Шум) на агломерациите София и Пловдив, както и редица други специализирани задачи по заявки на наши контрагенти. Наши възложители и партньори са водещи институции в Р. България като МЗ, МОСВ, БИМ, ВМА, Столична Община, Община Пловдив, Летище София, Технически Университет – София и Варна, АЕЦ Козлодуй, Лукойл Нефтохим, както и много други фирми и организации.

Обучение – в сътрудничество с Технически Университет - София и Варна, Съюза на Метролозите, БАН и НТС, ние предлагаме пълната гама от обучителни курсове в областта на шума и акустиката (по най-високите международни стандарти). При заявка предлагаме и експертни тематични обучения в областта на шума и вибрациите.


Гама от услуги и дейности – с гордост ви каним да посетите основния ни сайт: www.spectri.net.

Допълнителна информация и презентация на предлаганите от нас продукти, може да видите на останалите тематични интернет страници, собственост на SPECTRI.NET:

WWW.SPECTRI.BG Резюмирани основните дейности на СПЕКТРИ
WWW.ШУМОМЕР.EU Предлагани от СПЕКТРИ шумомери
WWW.ВИБРОМЕР.EU Предлагани от СПЕКТРИ вибромери
WWW.ШУМ.EU Предлагани от СПЕКТРИ услуги в областта на шума
WWW.ВИБРАЦИИ.EU Предлагани от СПЕКТРИ услуги в областта на вибрациите
WWW.ИЗМЕРВАНИЯ.EU Предлагани от СПЕКТРИ услуги в областта на измерванията и диагностиката
 

 

За нас – участия в изложения и презентации


Обучения, семинари, конференции организирани от СПЕКТРИ


Инсталации, реализирани от СПЕКТРИ


Измервания по заявка на клиенти, реализирани от екип на СПЕКТРИ